Betald närvaro.

Eller ja, närvaro är väl att ta i.

Det märks verkligen att det är lågkonjuktur nu. Så extremt lugnt på jobbet att det är skrämmande. Har jobbat eftermiddag, och var hemma före klockan fem. Den egentliga arbetstiden är 13-20. Det är nästan så man skäms. Speciellt med tanke på att hälften av tiden gick åt till att glo på tv och snacka skit.

Nåväl, man får väl hoppas att det vänder snart. Inte kul att bara sitta av tiden på jobbet heller. Tiden går ju så förbannat sakta när man är sysslolös.


Lågkonjukturen är för övrigt helt jävla sinnessjuk.
Den kom som en käftsmäll och lamslog hela världen på nolltid. Hur i helvete kan det vara möjligt? Jag vill i alla fall lägga en stor del av skulden på alla jävla analytiker som skrämmer upp folk och uppmanar dem att sluta handla.

Hur jävla smart är det!?

Om nu en finanskris stundar, så är det väl viktigt att handeln fortsätter, om än i mindre utsträckning? Om alla nu ger fan i att handla, så är det väl klart som fan att det går åt helvete!?

USA har då agerat jävligt bra med sina nedskärningar tycker jag. Att byta ut vita huset mot en svart Barack är ett steg i rätt riktning! =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

sista meningen.. hahahaha.

2009-02-17 @ 21:32:08
Postat av: mika

från mig.

2009-02-17 @ 21:33:21
URL: http://m1ka.blogg.se/
Postat av: Blackshore

Njae..

Obama är bara better of the two evils..

Han är fortfarande en idiot, han är amerikan.

http://www.youtube.com/watch?v=asNh4KmR3qgmånga av bankerna i staterna är privat ägda..så de gräver sin egen grav just nu...

Han vill dessutom att usas värdshandel upphör..Han må vara den första mulatten till president..men det gör inte honom till en bättre president.

Han är fortfaraned för "anti-terrorism" i USA'S definering.USA is going down!Vi behöver lite tysk socialism utan judedödandet haha

2009-02-22 @ 23:24:11
URL: http://blackshore.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0